Panouri din PVC transparent; delimitarea spațiilor de lucru

panouri PVC transparent
Panouri pentru delimitarea spațiilor. Exemplu de utilizare pentru o bandă rulantă...

O perdea din PVC transparent sau un panou de separare a spațiilor de lucru sunt deja lucruri firești. Ele asigură distanța dintre angajați, dintre mărfurile sensibile și trecători. Regulile de distanțare socială sunt create pentru a ne proteja, dar nu ar fi funcționale fără existența unor instrumente. Primul instrument constă din sancțiuni pentru cine nu le respectă. Apoi, vorbim reguli clare și care nu pot fi interpretate. Doar că aceste instrumente ar deveni inumane și detestabile fără un ajutor tehnic. Ne referim la perdelele din PVC transparent (sau panourile) care ne determină să nu greșim.

Avantajele panourilor de la Dartech:

  • Se pot livra și prin curier pentru dimensiuni de maxim 3m;
  • Vă protejează angajații, menținând distanțarea obligatorie;
  • Oferă în același timp confort, ajutându-i să se concentreze strict la munca lor.

Dacă avem montate în hală sau în atelier panouri de distanțare, atunci cu siguranță suntem mai protejați. Un panou din PVC transparent nu ne face imuni la contaminare, însă șansele de îmbolnăvire sunt mult mai mici.

Soluția de la Dartech: panouri din PVC ușoare și multifuncționale

Panourile propuse de Dartech Timișoara au același rol și aceeași funcționalitate cu perdelele obișnuite. De fapt, un panou se și aseamănă destul de mult. Deosebirea este că pe un cadru metalic se montează o perdea din fâșii de PVC. Așezate între posturile de lucru, panourile „impun” personalului să păstreze distanța.

Folia cristal (fâșiile din PVC) se agață în niște cârlige. Astfel, obținem un panou care se montează ușor. Un alt avantaj este acela că se pot face reparații mult mai convenabil datorită interschimbabilității benzilor. Fiecare folie se poate schimba sau rearanja în modul cel mai ușor cu putință.

Totodată, puteți folosi panouri perfect transparente pentru spațiile comerciale, așa cum se vede în figura d emai jos.

panouri din folie cristal
Panouri absolut transparente folosite în supermarket. Protejează atât personalul de deservire cât și clienții…

Folosiți aceste panouri și veți reduce riscul contaminării cu Sars-Cov-2.

Dimensiuni constructive pentru panourile din PVC

Nu producem dimensiuni standardizate, dacă putem să spunem așa. Panourile noastre sunt dimensionate și adaptate pentru fiecare client în parte. Spațiul dvs de lucru este singurul criteriu care contează. În funcție de el producem și noi. Folosiți panourile din PVC transparent pentru a vă proteja angajații.

Panourile de delimitare a spațiilor de lucru sunt foarte asemănătoare cu alte produse de-ale noastre. Ne referim la cortinele de protecție la sudură. Puteți afla mai multe detalii despre acestea pe site-ul nostru dedicat acestui tip de produse. Respectiv pe https://perdeaprotectiesudura.ro

Panourile de delimitare sunt realizate aproximativ după aceleași principii cu cele de protecție împotriva flamei la sudură. Diferă însă materialele, căci acestea au calități diferite.

După cum observați suntem axați pe realizarea tuturor măsurilor de protecție a angajaților.

Protejarea angajaților, regulă europeană

Pentru a stopa pandemia, Uniunea Europeană a elaborat ghiduri de implementare a măsurilor de protecție. deși sunt denumite ghiduri și lasă senzația de ceva facultativ, lucrurile nu stau deloc așa. Obligativitatea ,or se regăsește și în aplicarea legilor la nivel național. Panourile de delimitare a spațiilor de lucru au devenit reprezentări ale responsabilității.

panouri pentru delimitarea spatiu de lucru
Model de dispunere a panourilor de delimitare a spațiilor de lucru…

Concernele și în general companiile responsabile, acolo unde există implementată o strategie de menajare a angajaților, toate oferă aceste facilități. Panourile și perdelele din PVC sunt „accesorii” nelipsite din spațiile lor de producție. Vezi și  „Viața revine la normal. Audi, Lidl și prietenii necuvântători…

Așadar, instalarea de panouri de protecție/delimitare spații de producție sunt prezente acolo unde se produce sub imperiul responsabilității. Din obligație față de legislație sau doar din responsabilitatea față de proprii angajați, panourile și perdelele din PVC transparent au devenit o prezență nelipsită.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*